facebookgoogle plusyoutube twitter

בלוג השף

20160303 125528

שף ומפיק קולינרי: אופיר מסיקה, הבוסתן

"עולם האירוח והפקת אירועים ריתק וסיקרן אותי עוד מגיל צעיר, תמיד האמנתי
שאירוע מוצלח קשור באוכל משובח ובאירוח לבבי ומושקע, ברוח טובה
ובשמחת העשייה. התשוקה ליצור ולהתמחות באומנות האירוח
ולקחת חלק באירועים החשובים והמשמחים
של קהל לקוחותיי ליוותה אותי כל השנים"


מימשתי את חלומי והקמתי את הבוסתן מתוך רצון לתת ביטוי לאהבה העזה שלי לבישול ולאומנות האירוח.
וזאת לאחר למעלה מ 15 שנים שבהן אני עוסק בתפקידי ניהול מקצועי כשף, יזם וכמנהל עסקים בתחום המזון והאירוח.

אני גאה לומר שבזכות יצירת החיבור בין עולם הבישול והאירוח יחד עם הפקת אירועי תוכן חווייתיים בסטודיו 242
אני מגשים חלום אישי אותו אני רוצה לחלוק יחד איתכם ולהפיק עבורכם אירועים יצירתיים ומענגים.

אני מזמין אתכם להצטרף לקהל לקוחותינו וליהנות מאירוח מפנק חוויתי ואיכותי.

אופיר מסיקה

TED על הבר - תוכן וקולינריה

הרצאות על הבר בסגנון TED  האוניברסיטה החדשה לחיים

קרא עוד...

זן ואומנות הבישול

זן, אומנות הבישול וקצת על ספונטניות קולינרית

קרא עוד...

לקוחות ממליצים

    Follow us

    Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod.