• הפקות תוכן ואירועים בהתאמה אישית

    הפקות תוכן ואירועים בהתאמה אישית

מופעים, סדנאות ותערוכות

מופעים, סדנאות ותערוכות

ערבי תוכן וקולינריה לקהל הרחב

כנסים ואירועים עסקיים

כנסים ואירועים עסקיים

אירוח והפקת אירועי תוכן וחוויה לעסקים

אירועי בוטיק משפחתיים

אירועי בוטיק משפחתיים

אירוח והפקת אירועים פרטיים

זן ואומנות הבישול

זן, אומנות הבישול וקצת על ספונטניות קולינרית

קסם הבישול, הסירים, הריחות והטעמים כבש אותי מהרגע הראשון שאני זוכר את עצמי. תמיד החושים שלי היו פתוחים לניחוחות שעולים ממקומות, בתים, אנשים וסירים בעיקר. אך רק כשהתחלתי לבשל באופן מקצועי בסביבות גיל 20 פלוס הבנתי משהו נוסף עמוק הרבה יותר מהנאה הפיזית הטמונה בעיסוק באוכל (ובאכילה כמובן...)

הבישול הפך לכלי הנגיש ביותר עבורי ליצירה, להבנת תהליך יצירתי ולפיתוח יצירתיות טבעית, ספונטנית. הבנתי לראשונה בחיי מה שעתיד להתפתח ולהיות מהותי עבורי יותר ויותר- חוויה יצירתית היא התפתחות ספונטנית שקשורה ביכולת להישאר ער, בטוח וממוקד ברגע הזה ממש ולהפוך בעצמך להיות התהליך כולו, חומר הגלם, היד הקוצצת, הסיר הרוחש, הכל מתאחד. 


התחלתי להרגיש את אותה אחדות פנימית שמתרחשת בתהליך יצירתי ספונטני שתוצאותיו לא בהכרח ידועות אך עצם השהייה בו היא חגיגה בפני עצמה, הנאה פשוטה, בסיסית כל כך.

למיטב הבנתי ופרשנותי זן הוא הרגע השקט שמאחורי כל מה שקורה במוחנו, הוא חדר הבקרה השקט והנצחי מאחורי הקיום הפיזי הרועש כל כך. אני מבין שאני בוחר להיות כמה שיותר בחדר הזה ומה שיפה הוא שאני יכול להיות בחדר הזה בכל מצב ללא ניתוק מהעולם הזה. אדרבא, כל פעולה שלי בעולם הזה הופכת למדיטציית זן: אני מבשל אז אני מבשל, אני עושה כלים, קוצץ עשבים או מערבב את התבשיל. אני נוכח, אני כאן. זהו זן.

קצת על ספונטניות קולינרית-

הגעתי אתמול לסטודיו, בוקר, עוד לא הגיעו מוצרים לאירוע. חשתי רעב, במטבח מצאתי מלפפון כבר לא כל כך סקסי, ביצה אחת, פטריות פורצ'יני מיובשות, צרור כוסברה, קופסת חמוציות, ויניגרט תפוחים טעים במקרר. אז...קצצתי שן שום, קילפתי מלפפון, השריתי את הפורצ'יני, פרסתי, טיגנתי, ערבבתי, תיבלתי, צלחות קליל ו....אחרי כמה דקות הגשתי לעצמי את ארוחת הבוקר שלי:

סלט מלפפונים, עשבי תבלין וחמוציות בויניגרט תפוחים עם ביצת עין בפטריות פורצ'יני, פלפל גרוס ומלח אטלנטי.
היה טעים. 
ולמי שבכל זאת מתעקש למתכון אז הנה, סלט מלפפונים וחמוציות קליל ומרענן שיעשה לכם את הבוקר:

מרכיבים:

3 מלפפונים, קלופים! וקצוצים

100 גר' חמוציות ללא סוכר

כוס עשבי תיבול קצוצים(פטרוזיליה, כוסברה, בצל ירוק וכו')

2 שיני שום כתושות

1 בצל סגול קטן קצוץ דק

ויניגרט על בסיס חומץ תפוחים(1/3 חומץ וטעמים+2/3 שמן זית)

ולהכנה: מערבבים את כל המרכיבים ומתבלים בויניגרט כמה דקות לפני ההגשה. 

מגישים לצד אומלט של בוקר...מושלם. 

בתיאבון!

 

 

הפקות תוכן וקולינריה בסטודיו 242

  • גיל קופאטש סטנד אפ 23.8.18

    גיל קופאטש סטנד אפ 23.8.18

    גיל קופטש חוזר בסטנד אפ מקורי

    גיל קופטש, ואריק זילברמן מחלוצי הסטנדאפ בארץ - 

    מופע סטנדאפ קומדי אינטליגנטי למבוגרים מעל גיל 23.

    קופטש ידוע בסגנונו החד והמושחז שמכוון גבוה, לאחר שנגע בכל פסגות עולם הבידור  והחליט לפרוש בשיא, חוזר אלינו במופע חדש,  ראשון זה עשר שנים. לאחר  החזרה בתשובה והחזרה מהחזרה בתשובה, קופטש שוב חוזר לבמת הסטנדאפ.

    זהו מופע בו קופטש הבוגר נפרד לשלום מקופטש הצעיר, בו הוא סוקר את הקריירה הפוליטית שלו בתור מנהיג "עלה ירוק" לשעבר, ובין היתר בוחן את השאלות האם צריך להחזיר את גורם ההרתעה  בחינוך ילדים, האם מאחורי כל אישה עצבנית עומד גבר שלא יודע מה קרה? והאם מפעל הפייס מעודד מין אנאלי?

    זהו אמנם מופע מצחיק אבל לא מופע בידור.  זהו סטנדאפ קומדי סאטירי -   על אקטואליה, פוליטיקה, דת ומדינה. וכמובן סקס הורות וזוגיות. לעיתים בוטה  לעיתים כואב אך תמיד מצחיק בטירוף.

    (לא מומלץ לבעלי לב חלש, לצדקנים, לאולטרה שמרנים ולילדים מתחת לגיל 25)

     להזמנות וכרטיסים
    https://www.eventer.co.il/yblg3

    מופע חימום :   אריק זילברמן . מבכירי תסריטאי הקומדיה בארץ . 

    קרא עוד

  • סי היימן - שירים מבית אבא

    סי היימן - שירים מבית אבא

    סי היימן, בתו היוצרת והמוזיקאית והמוכשרת כל כך של אחד מגדולי המלחינים בזמר העברי, מציינת בימים אלו 30 שנה על הבמה ומעלה מופע חדש בו היא פוסעת בחן ובהומור, בחיוך וגם דמעה דרך תחנות הדרך בחייו של אביה, וזאת בצירוף סיפורים נדירים ובשילוב להיטיה הגדולים. 

    קרא עוד

  • ממנהל למנהיג - פוטותראפיה

    ממנהל למנהיג - פוטותראפיה


     
    סדנת העצמה ארגונית באמצעות פוטותרפיה

    "לצלם משמעותו להיות בפוקוס: לשים את הלב, את הראש ואת העין על אותו ציר. להבין את העובדות עצמן ואת הארגון הוויזואלי שנותן להן משמעות"

    הנרי קרטייה ברסון

     

    קרא עוד

  • ערב pop up - מסיבה קולינרית

    ערב pop up - מסיבה קולינרית

    חוגגים מסיבה או אירוע פרטי עם תפריט שף מקפיץ וחד פעמי, מנות מפתיעות שנתפרות בדיוק לערב המיוחד שלכם ובליווי מוסיקת גרוב משגעת.
    לצאת מהקופסא בערב גיבוש חוויתי לקבוצות ומשפחות. 

     

    קרא עוד

  • על קולנוע וקולינריה

    על קולנוע וקולינריה

    ערב קולנועי קולינרי וחוויתי. בערב ישולבו קטעי קולנוע מכל הזמנים, ובמהלכו תוגש ארוחה מעוררת חושים ומזמינה התבוננות והתרשמות מעולם הקולינריה המרתק כפי שמשתקפים מעיניהם של שף וקולנוען. אירוע רב חושי המשלב הומור, דרמה, תשוקה ויצירתיות. ערב מולטי חוויתי, מרחיב אופקים ופותח צוהר למחוזות עמוקים ומרגשים מהקולנוע ומהחיים. 

    משך הערב כ 3 שעות.

     

    קרא עוד

  • "על הדשא הגדול"-ערב שירי משמרות

    ממאיר אריאל ושלום חנוך, חנן יובל וכיום יוצרים רבים וטובים שחיים ויוצרים באזורנו. ערב אווירה ייחודי וקסום, מושלם לערב חורפי חמים ואינטימי...

    קרא עוד

  • הרצאות בסגנון TED

    הרצאות בסגנון TED

    מגוון מרצים ועולמות תוכן מעניינים ומרתקים, על כוס בירה וארוחה טובה.

    על מדע ורוחניות, בריאות, העצמה אישית, הגשמת חלומות ומסעות רחוקים....

    דרך נפלאה לבלות ערב מגבש, מפנק ומעורר מחשבה. 

     

    קרא עוד

  • הופעות, כיתות אומן וסדנאות

    הופעות, כיתות אומן וסדנאות

    תכנים מוסיקליים איכותיים, מיוחדים ולא שגרתיים בשתוף בית הפקות "אננס", 

    מגוון פעילויות, סדנאות וכיתות אומן עם מוסיקאים ויוצרים, הזדמנות להצצה אינטימית מאחורי הקלעים לעולמם של מוסיקאים ויוצרים.. 

     

    קרא עוד

לקוחות ממליצים

    מאמרים מומלצים בבלוג

    TED על הבר - תוכן וקולינריה

    TED על הבר - תוכן וקולינריה

    הרצאות על הבר בסגנון TED  האוניברסיטה החדשה לחיים

    לקריאת המאמר

    זן ואומנות הבישול

    זן ואומנות הבישול

    זן, אומנות הבישול וקצת על ספונטניות קולינרית

    לקריאת המאמר

    קייטרינג הבוסתן

    Follow us

    Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod.

    smily נשמח לארח אתכם באירוע הבא שלכם